bootstrap slideshow

ME


Studio Valopilkku syntyi vuonna 2010 pariskunnan yhteisestä unelmasta luoda lapsikuvaukseen keskittynyt valokuvaamo, jossa toimitaan kiireettä lasten ehdoilla ja tarjotaan lapsiperheille mahdollisuus ikuistaa tärkeitä elämän vaiheita valokuviin jotka kestävät elämää ja aikaa.

Sittemmin tiemme ovat johtaneet ammatillisesti erilleen. Anne on seurannut kutsumustaan varhaiskasvatusalalle, ja Studio Valopilkku on tällä hetkellä Tommin leikkikenttää. Perheyritystausta on kuitenkin mahdoton ravistaa pois kokonaan, ja Annen vaikutus ja visuaalinen näkemys näkyy edelleen Valopilkun työnjäljessä.

Visuaalinen ilmaisu on ollut juttuni jo piirtelevästä pikkupojasta lähtien. Sittemmin polkuni on vienyt minut
opiskelemaan liikkuvaa kuvaa Oulun AMK:n Viestinnän yksikköön, tehnyt pikkumutkan Bratislavan elokuvakouluun, johdattanut sitten Tampereen Visuaaliviestinnän Instituuttiin valokuvauksen pariin. Perheeni on minulle tärkeintä, ja nautin työstä vaimoni kanssa, ja vapaa-ajasta kuten legoista lasteni kanssa. 

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja, ja kolmen ihanan lapsen äiti! Olen kokenut aina kutsumusta työskennellä lasten kanssa, mutta myös somistaminen ja stailaus on ollut veressäni jo lapsesta lähtien. Mutta enpä olisi ikinä uskonut pääseväni yhdistämään nämä asiat valokuvausyrittäjänä mieheni kanssa! Työssäni Valopilkussa pääsin mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, kuten stailaamaan tuotekuvauksia ja hankkimaan lapsimalleja lastenvaatekuvauksiin. Valopilkussa tein kaikkea, paitsi valokuvausta.

Osoite

Sankarinkurvi 17
90450 Kempele

Yhteystiedot

Email: studiovalopilkku@gmail.com 
Puh: 0440818720                    

Linkit

Facebook
Instagram

Palaute

Ota yhteyttä ja kerro palautteesi tai ideasi. Kaikki palaute on tervetullutta!